Boende

 

Att vakna en morgon vid Röjdälven och bara kunna gå rakt ut och sätta sig vid strandkanten och njuta av den friska luften är livskvalité. Den lyxen kan vi erbjuda er nu. De två första stugorna vid Campen är klara och finns tillgängliga för uthyrning. Stugorna är är på 30m2 och innehåller 4 +2 bäddar i varje stuga, dvs två våningssängar och en bäddsoffa. De är fullutrustade med kök, toa och dusch. Utöver dessa två stugor finns Toppstugan att hyra som erbjuder en magnifik utsikt över Röjdådalen, vi törs utlova en av Värmlands vackraste utsikter!

 

För flera foton och information: www.sormarkscamping.se

 

 

 

Boende-Sörmarks Camping

 

Toppstugan

Toppstugan

Högst upp på berget Rönnkullen står Toppstugan helt avskilt. Den ligger på 460 möh och utsikten härifrån är minst sagt storslagen.

 

Det här är en stuga för er som vill bo i vildmarken och uppleva det bästa av den Värmländska naturen. Hit går ingen bilväg utan den sista sträckan uppför berget går man till fots (ca 700m).

 

Stugan är 40 m2 stor och innehåller fyra sovplatser + en bäddsoffa. Uppvärmning sker genom braskamin och dricksvatten måste ni ta med er. Kök med gasolspis och kyl finns. Utedass.

 

Hit åker man när man vill uppleva avskildhet och tystnad och vill se vilda djur nära inpå.

Vy från Toppstugan i februari

Torsby Event o Camp | Sörmark 68 | 685 93 TORSBY

info@torsbyeventocamp.se

Tele:0731-814004